Contact – PM info

blueprintforwestchester var opprinnelig planlagt å bli det første norske blueprintforwestchester i Norge. Slik ble det ikke fordi ildsjelene som arbeidet med dette rett og slett ikke hadde tid. Men nå har vi kommet oss på nett. blueprintforwestchester blir en «ren» side. Det vil si at vi ikke beveger oss på kanten av norsk lovgivning. Alle som er involverte i denne siden er ihuga pokerspillere, og noen av oss har den journalistiske bakgrunn som kreves for å lage en seriøs nettside for pokerspillere. Vi skal lage en nyhetsavis på nett for pokerspillere.

Her kan dere kose dere med nyheter fra norske pokermiljø og utenlandske. Vi kommer til å hente en del stoff fra utenlandske pokerblader, men vi satser også på å lage vårt eget stoff. Vi er fire karer som skal arbeide med dette prosjektet. Vi har planlagt å få inn pokerbloggere, og leter nå etter noen personligheter i miljøet som er villige til å dele sine pokererfaringer med oss. Håper dere liker siden og at dere bruker den daglig.

Vi trenger også ris og ros. Derfor må du sende inn kritikk på tor@blueprintforwestchester.com dersom du vil få frem din mening.

Med vennlig hilsen
KSF
ansvarlig ildsjel

De øvrige kan du kontakte her: ildsjel Tor Sandvik på tor@blueprintforwestchester.com og ildsjel Tormod Boga på tormod@blueprintforwestchester.com

I consent to having this website store my submitted information so they can respond to my inquiry. See our privacy policy to learn more how we use data.